UnadeKap

Bondia! Us presento el meu ultim encàrreg; un dibuix per il·lustrar la temporada tardar-hivern actual, de la marca de roba per a nadons UnadeKap.
“UnadeKap és una marca de roba feta de forma artesanal de qualitat, única, original i creativa”. Aixi ho explica la Cristina en el seu bloc: http://unadekap.blogspot.com.es/

Cada model de la col·lecció s’inspira en diferents personatges; un drac, un pirata, un/a revolucionari/a, un extraterrestre, una gueisha i un dimoni. A mi m’encanten tots els seus models! Aquests personatges són els que han inspirat també el dibuix, que els englova a tots :) Si decidiu fer-li algun encàrreg, vindrà junt amb una postal amb aquest dibuix. Us recomano molt que visiteu la seva pàgina on podreu veure fotos dels diferents models :)

http://www.facebook.com/UnadeKap

Gràcies Cristina per comptar amb mi per il·lustrar la teva marca!

♥♥♥

Buenos días! Os presento mi ultimo encargo; un dibujo para ilustrar la temporada otoño-invierno actual, de la marca de ropa para bebes UnadeKap.
“UnadeKap es una marca de ropa hecha de forma artesanal de calidad, única, original y creativa”. Así lo cuenta Cristina en su bloc:
 http://unadekap.blogspot.com.es/

Cada modelo de la colección se inspira en un personaje diferente: en  un dragón, un pirata, un/a revolucionario/a, un extraterrestre, una gueisha y un demonio. A mi me encantan todos sus modelos! Estos personajes son los que han inspirado también el dibujo, que los engloba a todos :) Si decidís hacerle algún encargo, vendrá junto a una postal con este dibujo. Os recomiendo mucho que visitéis su pagina donde podréis ver fotos de los diferentes modelos :)

http://www.facebook.com/UnadeKap

Gracias Cristina por contar conmigo para ilustrar tu marca!

♥♥♥

unadecap1

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s